Bæredygtig strategi-udvikling

Skal jeres næste strategi være bæredygtig?

Traditionel forretningsudvikling bygger på et mindset, der handler om at vinde. Fremtidens virksomheder udvikler sig med et mindset, der handler om at vinde sammen – og om at gøre en positiv forskel i og for verden. 

Vi har altid haft fokus på at skabe økonomisk bæredygtige virksomheder. Den økonomisk bæredygtige virksomhed skaber resultater på den korte bane, som financierer resultaterne på den lange bane. Afkastet fra de økonomiske resultater reinvesteres i virksomhedens eksterne værdikæde, der etableres langsigtede samarbejdsaftaler og partnerskaber for at sikre virksomhedens fremtidige økonomiske resultater.  

Bæredygtig forretningsudvikling udvider scopet og fokuserer ikke alene på den økonomiske bæredygtighed, men også på den miljømæssige og menneskelige bæredygtighed. Virksomheder i det 21. århundrede skal forholde sig til en sammenhængende verden, som er gensidigt afhængig på tværs af landegrænser, kulturer, religioner, markeder, og sprog. Vi er forbundet økonomisk, biologisk og digitalt.

Det er det ikke længere tilstrækkeligt at have grønne tal på den økonomiske bundlinje. Alle alle bundlinjer skal værd(i)sættes, hvis virksomheden skal levere på sine målsætninger – både på den korte og på den lange bane.

Derfor handler en bæredygtig strategi for din virksomhed ikke kun om miljø, eller om kun om mennesker. Det handler om alle de økosystemer, som din virksomhed er en del af og afhængig af for at leverere til jeres kunder. I dag, i morgen og i fremtiden. Skal vi hjælpe jere med at udvikle jeres næste strategi? Jo flere perspektiver, jo flere mangfoldige øjne I får på jeres virksomhed, jo bedre stillet er I, når verden møder sin næste krise.