zeal - sustainable strategy - since 1980

Lån en projektleder

Hos os kan I låne en dedikeret projektleder, der matcher jeres specifikke behov og ambitioner. Projektlederen kan arbejde hos jer eller remote i det antal dage om ugen/måneden, som det passer jer og opgaven, så I får den rette støtte, når I har brug for det.

Vi fungerer som en intern kapacitet i jeres virksomhed og sikrer fremdrift på jeres grønne dagsorden.

Ved at låne en projektleder fra zeal undgår I omkostningerne ved at ansætte, onboarde, og oplære en ny medarbejder, som ofte kommer til at sidde som den eneste på sit felt. I betaler for den ekspertise og assistance, I har behov for, samtidig med at I får adgang til vores omfattende viden, kompetencer og erfaringer.

I er måske allerede i gang? Måske har i fået lavet jeres første ESG- eller CO2-rapport? Måske har I allerede sat de første initiativer i søen?

Uanset hvor I er på rejsen, så er overblik og momentum altafgørende, når I skal bevæge jer fra strategi eller rapport til værdiskabende handlinger i praksis.  

Vores levering

Afhænger af, hvor I er på rejsen, jeres behov og ambitioner.

Vores assistance kan f.eks. omfatte projektledelse, rapportering, kortlægning samt udarbejdelse af handlingsplaner og løbende opfølgning.

Pris

Aftales iht. kontraktvarighed.

Vejledende eksempler (alle priser er ekskl. moms og evt. transport):

  • 1 dag/mnd: fra 4.875 kr. alt efter opgavens faglige karakter
  • 2 dage/ugen: fra 7.500 kr. alt efter opgavens faglige karakter
  • Ad-hoc assistance efter behov: 750-950 kr/timen