zeal - sustainable strategy - since 1980

Få en sparringspartner

Få et klippekort til løbende sparring: De fleste virksomheder har brug for en sparringspartner, når det kommer til at fastholde fokus og prioritering ift. den grønne omstilling.  

Vi tilbyder at stå til rådighed, når der opstår daglige spørgsmål, udfordringer og dilemmaer på jeres vej. Uanset om I har brug for ugentlig, månedlig eller spontan sparring, når behovet opstår, kan vi være jeres interne projektleders/bæredygtighedsansvarliges strategiske rådgiver.

Vi ved at det kan være overvældende at stå med ansvaret i virksomheder, som skal levere på mange andre parameter, og derfor kan det være en stor hjælp at have en rådgiver i sit hjørne, som man altid kan række ud til for sparring.

Vi starter med et opstartsmøde, hvor handlingsplanen kortlægges (hvis vi ikke allerede har været med inde over dén) Derefter aftales samarbejdet og så er vi ellers klar til at køre parløb dér fra.

Har du lyst til at høre fra en tidligere kunde, som har brug os som sparringspartner? Læs mere her.

Er I nysgerrige efter at vide mere om bæredygtige forretningsmodeller og hvilke værktøjer vi benytter, kan du finde bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer” her.

Pris

Fra 2.500 kr. ekskl. moms og transport (+/- alt efter behov og samlet pakke)