zeal - sustainable strategy - since 1980

Bliv brobygger for fremtiden

At udvikle virksomheder bæredygtigt inden for planetens naturlige budgetter handler om, at tænke langsigtet, regne på flere bundlinjer, tænke i samarbejde og partnerskaber, og skabe vind-vind aftaler. Det handler om at have et overskudsmindset i en underskudsverden.

Det er svært at navigere mellem de mange beslutninger og valg, der skal tages, når virksomheden skal navigere mellem energi-, klima- og biodiversitetskrise. Selv med de bedste intentioner kan man miste overblikket, når alle bundlinjer skal regnes med. 

Derfor klæder vi med forløbet her, deltagerne på som brobyggere for forretningen. I kan efterfølgende koble det nye med det gamle, skabe overblik over risici og uudnyttede muligheder på både den korte og lange bane, og udvikle konkrete målsætning og handlingsplaner, som skaber størst mulig positiv effekt med forhåndenværende ressourcer.  

Deltagerne får indsigt i praktiske værktøjer, som bidrager til fremtidssikring og udvikling af virksomheder inden for planetens grænser.

Målgruppe

Ledere, forretningsudviklere og beslutningstagere med ansvar for forretningsudvikling

Varighed

2 dage

Pris

12.500 kr/deltager (inkluderer forplejning og bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer”)

Vi tilbyder en bred vifte af kompetenceudvikling. Se oversigten her, og find det forløb, der bedst matcher jeres behov. Derudover udbyder vi også relevante bøger om bæredygtig udvikling. Er du nysgerrig efter at vide mere, kan du finde dem her på vores shop.