Skal I have succes med jeres bæredygtige strategi, skal den understøttes af jeres organisationsdesign

Virtuelt intensivt kursusforløb akkrediteret af Organizational Design Community

Kurset om organisationsdesign giver dig:

  • Viden om og indsigt i design af bæredygtige organisationer. 
  • Du bliver klædt på til at lave en organisationsdesign diagnose og identificere styrker og områder til forbedring i din organisation. 
  • Du bliver i stand til at vurdere hvordan organisationsdesign kan understøtte din bæredygtige forretningsstrategi. 
  • De uddannelsesmæssige forudsætninger for at blive Certified  Organizational Design Professional (CODP

Hvorfor er kurset relevant?

Efter kurset har du en bedre forståelse for, hvordan man vurderer organisationens design og hvad det har af positive og negative konsekvenser for din organisation. Du bliver guidet i gennem en syv-trins model, der hjælper dig til at designe din organisation, så den understøtter eksekveringen af din virksomheds bæredygtige strategi.  

Organisationsdesign driver måden hvorpå strategier implementeres. Det er rammen, der muliggør og tillader kollektiv adfærd. Forskning i forholdet mellem organisationsdesign og organisationens ydeevne viser at ca. 30 procent af variationen i ydeevne kan spores tilbage til det organisatoriske design. Derfor er det helt afgørende at du som ansvarlig for organisationens design har indsigt i og forståelse for, hvordan organisationen dele gensidigt påvirker hinanden. 

Bæredygtig organisationsdesign er en overbygning til traditionel organisationsdesign. Bæredygtighed skaber en vigtig drivkraft for organisationsdesign: den måde som organisationer fungerer på, og den måde, de skal udformes på. Nytænkning er påkrævet for at designe organisationer med fokus at skabe en bæredygtig organisation for fremtiden. Konsekvenserne for struktur, processer, lederskab og værdier skal vurderes og ses i et holistisk perspektiv for at skabe en sammenhængende bæredygtig organisation.

Målgruppe

Alle, der skal arbejde med organisationsdesign, f.eks. interne og eksterne OD konsulenter, HR Managers, HRD Specialister, Business Development Managers,

Varighed

Intensivt online kursus afviklet over 1,5 uge.
Der skal sammenlagt beregnes ca. 1 times forberedelse før hver undervisning samt der er en video á 60 min, som skal ses. Desuden skal  deltagerne arbejde med en selvvalgt case, der skal præsenteres for holdet den sidste på lektion.

Datoer

Næste forløb:

13. marts, 15. marts, 17. marts, 20. marts, og 22. marts

5 gange online undervisning i tidsrummet 10-12:

Kontakt [email protected] for mere info og tilmelding.

Instruktør

Børge Obel, professor emeritus, AU

Literatur

Burton, Richard M., Børge Obel, and Dorthe Døjbak Håkonsson. Organizational design: A step by step approach. 4th Edition, Cambridge University Press, 2020.

Du vil modtage en elektronisk version af bogen, når du tilmelder dig kurset.  

Sprog

Kurset udbydes på engelsk

Akkreditering

Organizational Design Community

Anbefalinger

Jeg kan helt sikkert anbefale kurset til andre. Jeg er allerede i gang med at bruge flere af de indsigter, som jeg fik under kurset.

Jon Vilshammer Organisationspsykolog


Jeg synes, at det var et rigtig godt kursus, og jeg fik meget med hjem

Dannie Høg Senior HR Udviklingskonsulent, Tryg

Pris excl. Moms