Principper for bæredygtige organisationer

Workshop: Hvordan lykkes man med en bæredygtig strategi? Det gør man ved at sikre sig at strategien understøttes af organisationsdesignet. Denne workshop giver viden om og indsigt i betydning og værdien af et godt organisationsdesign samt en overordnet forståelse af de grundlæggende organisationsdesign principper.

Omverden er i kontinuerlig forandring. Det stiller krav om en høj omstillingsparathed. Forskning har vist at det rette organisationsdesign kan betyde en forskel på 30% af organisationens resultat. Derfor har ledere og bestyrelsesmedlemmer med ansvar for virksomhedens udvikling og fremtidssikring brug for at kende til metoder for situationsbestemt organisationsdesign.

Vi tilbyder en bred vifte af kompetenceudvikling. Se hele udvalget her, og find det forløb, der matcher jeres virksomheds behov.

Varighed

  • 6 timers workshop
  • eller en virtuel workshop over to dage med 3 timer den første dag og 2 timer den anden dag med casearbejde mellem de to sessioner

Målgruppe

Ejerledere, adm. direktører og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at forstå hvordan organisationsdesign kan understøtte virksomhedens strategi og forretningsmodel. Workshoppen er specielt relevant for dig som er overordnet ansvarlig for strategiske og organisatoriske beslutninger.

Pris

Fra 19.500 kr. ekskl. moms og transport

Litteratur

Baseret på bogen Organizational Design: a step by step approach, Cambridge University Press (2020)