Bæredygtige forretningsmodeller

Vi sælger helst samlede løsninger…

Bæredygtig forretningsudvikling er en overbygning til traditionel forretningsudvikling. Cirkulær økonomi træder i stedet for lineær økonomi og bundlinjen udvider sig fra én til tre. De menneskelige og miljømæssige ressourcer værdisættes og virksomhedens positive og negative påvirkning på det omkringliggende samfund bliver mere og mere relevant for den enkelte kunde/individuelle forbruger. Det kalder på nye forretningsmodeller.

Denne masterclass giver dig:

  • Viden om og indsigt i udvikling af bæredygtige forretningstiltag.
  • Modeller til at identificere styrker og områder til forbedring.
  • Værktøjer til at identificere og handle på potentiale i egen virksomhed og muligheder for nye partnerskaber/samarbejder.
  • Hjælp til at navigere i det komplekse bæredygtighedsfelt uden at miste overblikket.

Efter du har gennemgået masterclass’en har du en bedre forståelse for, hvordan du som leder kan tage bedre og mere bæredygtige beslutninger.

Hos zeal tilbyder vi forskellige masterclasses. Se hele udvalget her, og find den masterclass, der matcher dit behov.

Målgruppe ↗

Ejerledere, adm.dir., bestyrelsesmedlemmer, salgsdirektør, forretningsudviklere. Dig, der ønsker at udvikle din viden og bevidsthed om bæredygtighed forretningsudvikling og blive bedre til at tage bæredygtige beslutninger i dit daglige virke.

Instruktør

Xenia Duffy, strategirådgiver for iværksættere, ledergrupper og bestyrelser. Med udgangspunkt i 15 års erfaring fra flere danske og internationale virksomheder, som strategiansvarlig og direktør, rådgiver Xenia i dag om bæredygtige forretningsmodeller.

Varighed ↗

Udbydes som en hybrid med to heldagsworkshop og fem online sessioner.

Litteratur↗

Alle deltagere på kurset modtager bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer”

Pris↗

17.500 kr. ekskl. moms per deltager – prisen inkluderer en bog, forplejning og certifikat for deltagelse