Bæredygtigt organisationsdesign

Lær at designe en organisation, der kan understøtte den bæredygtige forretningsstrategi

Bæredygtigt organisationsdesign er en overbygning til traditionel organisationsdesign.

Bæredygtig udvikling påvirker organisationsdesignet: den måde som organisationer fungerer på, og den måde, de skal udformes på. Det er nødvendigt at gentænke organisationsdesignet, så det understøtte og faciliterer udviklingen. Påvirkningen på  struktur, processer, lederskab og værdier skal vurderes og ses i et holistisk perspektiv for at skabe en sammenhængende, bæredygtig og fremtidssikret organisation.

Denne masterclass giver dig:

  • Viden om og indsigt i design af bæredygtige organisationer.
  • Du bliver klædt på til at lave en organisationsdesigndiagnose og identificere styrker og områder til forbedring i organisationen.
  • Du bliver i stand til at vurdere hvordan organisationsdesignet kan understøtte din bæredygtige forretningsstrategi

Efter du har gennemgået denne masterclass har du en bedre forståelse for, hvordan man vurderer organisationensdesign og hvad designet har af positive og negative konsekvenser for virksomheden.

Forskning viser, at det rette organisationsdesign kan betyde en forskel på 30% for organisationens resultat, og det gælder på alle tre bundlinjer. Forskning viser også, at bæredygtige organisationer på lang sigt har et bedre resultat end ikke bæredygtige organisationer, hvis de har de et organisationsdesign og arbejds- og beslutningsprocesser, der understøtter den bæredygtige forretningsmodel. Derfor har ledere og bestyrelsesmedlemmer med ansvar for virksomhedens udvikling og -fremtidssikring brug for at kende til metoder for bæredygtig organisationsdesign.

Hos zeal tilbyder vi forskellige masterclasses. Se hele udvalget her, og find den masterclass, der matcher dit behov.