Rådgivning

Vi tilbyder forskellige rådgivningsforløb, hvor vi hjælper jer identificere jeres bæredygtige potentiale, udvikle jeres forretningsstrategi og implementere jeres bæredygtige ambitioner.

Finder I ikke et forløb, som matcher jeres specifikke behov eller budget, så ræk endelig ud for en snak om, hvordan vi finder frem til den bedste løsning for jer.

Bæredygtigt potentiale Er du usikker på hvordan din virksomhed kommer med på den bæredygtige dagsorden og udnytter jeres potentiale bedst? Har du brug for et service-check på din forretningsmodel, så vi sikrer at din virksomhed er fremtidssikret?
Strategiforløb Er du usikker på hvordan din virksomhed kommer med på den bæredygtige dagsorden og udnytter jeres potentiale bedst? Har du brug for et service-check på din forretningsmodel, så vi sikrer at din virksomhed er fremtidssikret?
Design jer til succes Skal I have hjælp og sparring til at implementere jeres bæredygtige strategi? Vi giver jeres organisation et servicetjek og rådgiver jer til et bæredygtigt design af jeres organisations og beslutningsprocesser.
En del af løsningen - få medarbejderne med Skal I have hjælp og sparring til at implementere jeres bæredygtige strategi? Vi giver jeres organisation et servicetjek og rådgiver jer til et bæredygtigt design af jeres organisations og beslutningsprocesser.