Find potentialet

Få fremtidssikret jeres forretningsmodel

Forløb om bæredygtigt potentiale: Covid-19, ekstreme vejrforhold, voldsomme skovbrande, stigende transport og materialepriser og flere andre episoder har fået mange virksomheder til at reflektere over, hvordan deres forretning kan drives mere bæredygtigt og være bedre sikret i forhold til fremtidige globale kriser. 

Vi tilbyder et service-check af jeres forretningsmodel, hvor vi med erfaring og ekspertise i bæredygtige forretningsmodeller dykker ned i jeres virksomhed og giver jer et bud på: 

– hvad I kan gøre mere af, 
– hvad I bør gøre mindre af, 
– og hvilke muligheder og potentialer, som I med fordel kan gøre brug af. 

Efter de indledende interviews og præsentation af jeres virksomhed og eksisterende forretningsmodel, tager vi jer igennem en halv dags workshop, hvor vi guider jer til at det bæredygtige potentiale i jeres virksomhed.

Vi slutter forløbet af med at levere en samlet præsentation af vores observsationer, ideer og research, så I kan udvikle videre på egen hånd og bevæge jeres virksomhed i en mere bæredygtig retning.

Er du nysgerrig efter at vide mere om bæredygtige forretningsmodeller og hvilke værktøjer vi benytter, kan du finde bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer” her.

Vi tilbyder forskellige strategiforløb. Se hele udvalget her, og find det forløb, der matcher din virksomheds behov.

Vores levering

~ 75-100 timers rådgivning, research og udvikling alt efter virksomhedens størrelse

Jeres investering:

Indledende interview og introduktion
Potentialeworkshop 
Afsluttende præsentation

Pris

Fra 75.000 kr. ekskl. moms og transport (+/- alt efter virksomhedens størrelse)