zeal - sustainable strategy - since 1980

De jyske regeneratorer

Vi er dem, der arbejder for en levedygtig planet

De jyske regeneratorer er et non-profit fællesskab for alle, der arbejder med bæredygtig udvikling. Det er et mødested for ildsjælene, når de søger inspiration, ny energi og gode ideer. Et frirum, når gejsten skal genoplades, håbet genstartes, og passionen genopvarmes.

Vi deler en fælles ambition om at bidrage til en levedygtig planet, hvor mennesker lever i harmoni med deres naturlige omgivelser og i respekt for de planetære grænser. Sammen skal vi bygge broer, finde nye veje og udvikle løsninger, der giver tilbage til planeten. 

Hvem kan være med?
Netværket er for de interne og de eksterne, rådgivere og konsulenter. Adgangskravet er transparens, videndeling og samarbejde. Vi skaber forandringen sammen. Vi hepper på hinanden, deler og åbner døre. Vi er inklusive og ønsker at afspejle samfundet, så vi er åbne for alle uanset køn, alder, religion, seksualitet, eller etnicitet.

Medlemskab: 9.500,- eks. moms/året

Betalingen dækker:

  • 1 % til planeten
  • Skovbeviser til oplægsholdere (Den Danske Naturfond)
  • Lokaleleje og forplejning
  • Netværksfacilitering ved
    praktiske-🦓: Kirstine Hougaard

Opstart sæson 2023/24: 7. septemper
– ansøgningsfrist 31.8.2023

Hvad får du bl.a. som Jysk Regenerator?

2 x heldagsevents i inspirerende omgivelser med indlæg og netværk
2 x webinarer med fokus på læring og inspiration
4 x online tema-specifikke sparringssessioner
2 x gå-hjem-møder med fokus på videndeling

Du bliver en del af et fællesskab af ligesindede, rollemodeller, specialister og generalister, som alle brænder for deres arbejde. Vi skal på virksomhedsbesøg, etablere nye forbindelser og gode relationer, starte værdiskabende samtaler og udfordre hinanden til hele tiden at blive bedre for os selv, vores omgivelser og for planeten.