1% til planeten

Vi investerer 1 procent af vores omsætning i planeten

Selvom vi stadig er en lille virksomhed, som ikke omsætter for meget hvert år, har vi valgt at investere 1 procent af vores samlede årlige omsætning i planeten. Det gør vi fordi miljøet alt for længe har lidt under vores økonomiske system, som alene ser naturen som en ressource, der skal udnyttes. Det vil vare mange år før vi har repareret, hvad vi har ødelagt og hver en krone tjent bør have en naturskat, som reinvesteres i genopretning af planetens naturlige økosystemer. En procent er langt fra nok, men det er en start.

Member of 1% for the planet

Vi vil ikke bare lære andre at udvikle mere bæredygtige virksomheder som bidrager til en regenerativ og distribueret økonomi inden for planetens grænser. Vi vil gå forrest og demonstrere at fremtiden har alle muligheder for at blive bedre – for (alle) mennesker, for planeten – og forretningen som helhed.

Som en del af fællesskabet 1 % for the Planet bliver vores donationer hvert år auditeret, således at der er fuld transparens omkring, hvilke projekter vi har valgt at investere i.

Investeringer i 2022
Den Danske Naturfond
Investeringer i 2023