DE JYSKE REGENERATORER

Vi er dem, der arbejder for en levedygtig planet

De jyske regeneratorer er et netværk for alle, der arbejder med bæredygtig udvikling. Det er et mødested for ildsjælene, når de søger inspiration, ny energi og gode ideer. Et frirum, når gejsten skal genoplades, håbet genstartes, og passionen genopvarmes. Vi deler en fælles ambition om at bidrage til en levedygtig planet, hvor mennesker lever i harmoni med deres naturlige omgivelser og i respekt for de planetære grænser. Sammen skal vi bygge broer, finde nye veje og udvikle løsninger, der giver tilbage til planeten. 

Hvem kan være med?

Netværket er for de interne og de eksterne, rådgivere og konsulenter. Adgangskravet er transparens, videndeling og samarbejde. Vi skaber forandringen sammen. Vi hepper på hinanden, deler og åbner døre. Vi er inklusive og ønsker at afspejle samfundet, så vi er åbne for alle uanset køn, alder, religion, seksualitet, eller etnicitet. Alle ansøger om optagelse i netværket, da vi ønsker at skabe et rum med stor forskellighed blandt deltagerne for at skabe variation i perspektiver, kompetencer og interesseområder. Derfor må du meget gerne skrive et par linjer om den baggrund og erfaring, som du kan bidrage med og din motivation for at blive en del af netværket. 

Plads til alle

Er du mellem arbejdspladser? Uden fast indtægt? Kan du investere 1-2 timer om måneden som betaling for dit medlemskab?

Skriv til os – vi reserverer min. 3 pladser på hvert hold til én som kan bidrage til netværket med diversitet i kompetencer, erfaring, baggrund, viden, hvor medlemsskabet betales med tid for ét år ad gangen. 

Ansøgningsfrist 20.8.2022 – opstart 1.10.2022

Hvad får du bl.a. som Jysk Regenerator?

2 x heldagsevents i inspirerende omgivelser med indlæg og netværk
2 x webinarer med fokus på læring og inspiration
4 x online tema-speifikke sparringssessioner
2 x gå-hjem-møder med fokus på videndeling

Du bliver en del af et fællesskab af ligesindede, rollemodeller, specialister og generalister, som alle brænder for at deres arbejde. Vi skal på virksomhedsbesøg, etablere nye forbindelser og gode relationer, starte værdiskabende samtaler og udfordre hinanden til hele tiden at blive bedre og mere bæredygtige.

Medlemskab: 9.500,- eks. moms/året

Mød vores initiativtagere, pionerer og ambassadører:
En særlig tak til fællesskabsbyggerne, som er med til at løfte vores netværk: