Priser

Vi sælger helst samlede løsninger…

Vores kerneprodukt er handlingsorienterede leverancer, hvor du som kunde køber et slutprodukt. Slutproduktet kan f.eks. være anbefaling til konkrete handlinger, indspark (research og rådgivning) til jeres strategiproces, eller kompetenceudvikling til jeres ledere. Leverancen varierer i antal timer alt efter jeres virksomheds størrelse, modenhed og kompleksitet. Vi giver et bud på opgaven, og så får I projektet til den aftalte pris, uanset antal timer vi har lagt i det.

Vores mission er at lære flest muligt at udvikle deres virksomhed bæredygtigt. Derfor er et typisk projekt ofte en kombination af både rådgivning og kompetenceudvikling. Vi tilbyder også løbende sparring, f.eks. i perioden efter et rådgivningsprojekt, så vi sammen kan sikre, at I lykkes med implementeringen og får succes med de aftale handlingsplaner.  

men hvis I virkelig gerne vil have en timepris ….

Såfremt vores eksisterende løsninger ikke lever op til jeres forventninger, sætter vi os gerne sammen med jer og designer et forløb, som matcher jeres tids-, ressource- og budgetramme med det forventede slutresultat.  

Projekter, som ikke inkluderer kompetenceudvikling, vil ofte være en  kombination af research, dokumentation og dataanalyse, og de fordeler sig (ofte) som illustreret herunder med de individuelle timepriser. Husk også at der løbende er ordninger, hvor I som virksomhed kan søge støtte til udgiften for rådgivere. Læs mere om det her.

Kompetenceudvikling:
Workshopfacilitering, undervisning = 1.200 kr/timen (1-2 facilitatorer på forløb) – forberedelsestimer/udvikling af kundetilpassede forløb ca. 3:1 med leveringstimer

Rådgivning:
Senior rådgiver: 1750 kr/time
Rådgiver: 950 kr/time
Projektledelse: 850 kr/time
Dokumentation/rapportering: 750 kr/time
Research: 750 kr/time

Alle priser er eks. moms og transport