zeal - sustainable strategy - since 1980

Forretningsudvikling

Hvorfor skal vi holde os inden for planetens budgetter? Traditionelle, lineære, vækstorienterede forretningsmodeller tager ikke højde for, at vi lever i en verden med knappe ressourcer

Øget global politisk turbulens, voksende miljøkrav, og usikre forsyningskæder gør det svært for etablerede virksomheder at prioritere og fokusere deres strategiske indsatsområder. Oveni det, bliver det kun sværere at tiltrække og fastholde arbejdskraft, og der kan efterhånden ikke være nogen tvivl om, at kandidaterne søger mod de fremtidssikrede arbejdspladser som bidrager til og er en del af løsningen på verdens største problemer. 

Virksomheder, som ikke omstiller sig til cirkulære forretningsmodeller med tre bundlinjer, har en øget risiko for at at miste deres eksistensgrundlag inden for de kommende år. Til gengæld vil de, der tidligt engagerer sig i og bidrager til opbygningen af et distribueret, cirkulært økosystem  have den største konkurrencemæssige fordel. 

Derfor er det afgørende at I kortlægger hvordan jeres virksomhed skal udvikle sig for at holde sig på den rette side af planetens budgetter, så I allerede i dag kan tage de første skridt og fremtidssikre jeres virksomhed. 


Vi kan hjælpe jer med at finde potentialetlægge en strategidesigne jeres organisation til at lykkes eller få medarbejderne med

Finder I ikke et forløb, som matcher jeres specifikke behov eller budget, så ræk endelig ud for en snak om, hvordan vi finder frem til den bedste løsning for jer.