Mød teamet

Vi er et lille rådgiverteam fra Aarhus med speciale i forretningsudvikling. Gennem innovations- og strategiprocesser hjælper vi iværksættere, virksomheder og organisationer i hele landet med at udforske nye forretningsmuligheder, der skaber mere miljømæssig, social og økonomisk værdi.

Vores internationale udsyn, forskellige baggrunde og erfaringer fra forskellige kulturer og typer af organisationer, gør os i stand til at anskue vores kunders problemstillinger og ideer fra flere forskellige vinkler, og sikrer mere kreative løsninger som giver effekt på den lange bane. 

Vi er ikke eksperter i en branche. Vores kunder er eksperter på deres felt, og vi hjælper dem med at udvikle deres produkter, ideer og virksomheder bæredygtigt fremad.

Kirstine Hougaard
“Jeg ser mig selv som iværksætter. Derfor tænker jeg hele tiden på, hvordan vi kan teste ideer og nye koncepter, så vi kan dele vores erfaringer og viden med kunderne.”
Kirstine Hougaard

Rådgiver, Cand. Mag.

Tine Senft
“Jeg er teamets tovholder, som står bag intern og ekstern koordinering og kommunikation med kunder og samarbejdspartnere. Det er mig bag scenen som får alle de praktiske (og upraktiske) ting til at hænge sammen, så vi sammen kan gøre en forskel for vores kunder.”
Tine Senft

Direktionsassistent, Cand. Mag.

Xenia Duffy
“Jeg er forretningsudvikler helt ind i hjertet og tror på at vi gennem forretningsmodeller kan ændre virksomheder, samfundet og systemet, så vi sammen kan bygge en bedre verden for fremtiden.”
Xenia Duffy

Adm. Dir, Senior Rådgiver, Strategi

Sara Bisgaard

Researcher, B.Sc.

Peter Obel

Senior Rådgiver, Digitalisering

Tobias Foght
Tobias Foght

Rådgiver, Strategi

Børge Obel

Bestyrelsesleder, Professor Emeritus, Senior Rådgiver, Organisationsdesign

Maria Shubhra Ovesen

Tilknyttet rådgiver, Ph.d. psykologi

Hvorfor hedder vi zeal?

Vi er et alsidigt team af rådgivere og researchere med erfaring fra strategiudvikling, ledelse, organisationsdesign og digitalisering, som deler en brændende passion for bæredygtig virksomhedsudvikling med udgangspunkt i de tre bundlinjer.

Zeal
betyder direkte oversat = dedikation eller entusiasme.
Hvis du har ‘zeal’, er du energisk og motiveret.
En zeal referer også til en flok zebraer. Zebraer er sociale dyr som tilbringer deres tid i grupper eller fællesskaber. 

Hvad er der med de der zebraer?

Zebra-virksomheder er det bæredygtige alternativ til enhjørninger (unicorns). Hvor unicorns’ primære formål er vækst og økonomisk værdiskabelse, arbejder zebraer for at gøre en positiv forskel for verden og skabe værdi på alle bundlinjer. 

Det er virksomheder, som arbejder for at forbedre, forandre og forny måden, vi driver virksomheder på, så vi sammen kan arbejde os hen imod en mere bæredygtig verden. Vores zebraflok er de mange virksomheder, organisationer, startups og samarbejdspartnere, som vi samarbejder med.