zeal - sustainable strategy - since 1980

Mød teamet

Vi er rådgivere fra Aarhus med speciale i forretningsudvikling. Gennem strategi- og idéudviklingsprocesser hjælper vi virksomheder og organisationer i hele landet med at udforske nye forretningsmuligheder, der skaber miljømæssig, social og økonomisk værdi.

Vi er ikke specialister i én branche. Vores kunder er eksperter på deres felt, og vi hjælper dem med at fremtidssikre deres virksomheder gennem forretningsmodellen og organisationsdesignet.

“Jeg brænder for at sætte forandring på formel ved at forankre nye og nødvendige handlinger i systemer og processer, så de gode vaner fastholdes. Vi skal lære os fremad og måle på de klimavenlige handlinger og fejre successerne løbende.”
Sara Bisgaard

Rådgiver og projektleder, ESG, MSc

“Jeg er ansvarlig for den operationelle drift af virksomheden og den daglige koordinering med kunder og samarbejdspartnere. Jeg får alle de praktiske ting til at hænge sammen, så vi i fællesskab kan gøre en forskel for vores kunder og vores omgivelser.”
Tine Senft

Co-CEO, MA.

“Jeg er forretningsudvikler med fokus på økonomi og digitalisering. Jeg er god til at tænke systemisk og sætter en ære i at identificere de reelle problemer, så vi ikke bruger ressourcer på at behandle symptomer.”
Peter Obel

Seniorrådgiver, Digitalisering, Cand.Merc. dat. / MSc Engineering

Maja Børsting Lund

Praktikant

“Jeg er forretningsudvikler helt ind i hjertet. Forretningsmodeller kan ændre virksomheder, samfundet og systemet. Sammen kan vi bygge en regenerativ og distribueret økonomi, som understøtter en tryg og retfærdig verden for alle.”
Xenia Duffy

Co-CEO, Seniorrådgiver, Strategi, CBL

“Jeg har i den akademiske og praktiske verden arbejdet med at gøre organisationer i stand til at gennemføre det, de er sat i verden for. Organisationsdesign er en nøgleaktivitet for at kunne gennemføre en strategi og forretningsplan for bæredygtig udvikling.”
Børge Obel

Bestyrelsesleder, Professor Emeritus, Seniorrådgiver, Organisationsdesign

Klaus Kammer Andreasen

Kundesupport

Bálint Kurina

Researcher

Maria Shubhra Ovesen

Tilknyttet rådgiver, Ph.d. Psykologi

Noah Duffy Hvam
Noah Duffy Hvam

Studentermedhjælper

Liam Duffy Hvam
Liam Duffy Hvam

Studentermedhjælper

Maggie
Maggie

Receptionist

Charles Darwin
DARWIN

Facility Manager

Rosa
Rosa

Receptionist

Vores mission er at inspirere, motivere og udfordre jer til at tage bedre, mere langsigtede beslutninger for jeres virksomhed. 

Hvorfor hedder vi zeal?

Vi er et alsidigt team af rådgivere og researchere med erfaring fra strategiudvikling, ledelse, organisationsdesign og digitalisering, som deler en brændende passion for bæredygtig virksomhedsudvikling med udgangspunkt i de tre bundlinjer.

Zeal
betyder direkte oversat = dedikation eller entusiasme.
Hvis du har ‘zeal’, er du energisk og motiveret.
En zeal referer også til en flok zebraer. Zebraer er sociale dyr som tilbringer deres tid i grupper eller fællesskaber. 

Hvad er der med de der zebraer?

Zebra-virksomheder er det bæredygtige alternativ til enhjørninger (unicorns). Hvor unicorns’ primære formål er vækst og økonomisk værdiskabelse, arbejder zebraer for at gøre en positiv forskel for verden og skabe værdi på alle bundlinjer. 

Det er virksomheder, som arbejder for at forbedre, forandre og forny måden, vi driver virksomheder på, så vi sammen kan arbejde os hen imod en mere bæredygtig verden. Vores zebraflok er de mange virksomheder, organisationer, startups og samarbejdspartnere, som vi samarbejder med.