zeal - sustainable strategy - since 1980

SMV:Grøn 2.0

Der er rift om medfinansieringen

Er I klar til at sætte gang i den grønne omstilling i jeres virksomhed? Eller er I godt i gang og nu klar til at tage det næste skridt i virksomhedens bæredygtige udvikling? Skal der lægges en ambitiøs strategi, som skal fremtidssikre forretningen – og søger I nogen der kan udfordre og rådgive jer i processen? Skal I B Corp certificeres og har brug sparring, der kan sikre at de investerede kræfter konverteres til værdi for både virksomhed, kunder og medarbejdere?

Uanset, hvor langt I er i processen, så har I nu mulighed for at ansøge til SMV:Grøn 2.0 puljen og få støtte til rådgivning i bæredygtig forretningsudvikling, implmenetering af cirkulær økonomi eller hjælp til certificering. Der er i alt otte forskellige vouchers at søge til rådgivning og/eller investering. Vi opfordrer altid vores kunder til at søge offentlige tilskud, når muligheden byder sig, og vi bidrager gerne med sparring til ansøgningen. Også selvom I ikke vælger os som rådgivere.

Vi forventer at der vil være mange virksomheder, som søger om midler. Derfor anbefaler vi at I kommer tidligt i gang med at skrive jeres ansøgning, så I er klar til at sende ind, når puljen åbner.

Har I brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på vejen, så er det SMV:Grønne Kompetencer, du skal søge.

Ansøg og læs mere: