zeal - sustainable strategy - since 1980

SMV: Grønne Kompetencer

Puljen åbner igen d. 13. september 2023

Virksomheder, som har brug for nye kompetencer, færdigheder og viden på deres rejse mod den grønne omstilling kan søge op til 60.000 kr. til finansieringe af kompetenceudvikling. Søg puljen her: SMV: Grønne Kompetencer.

Grønne kompetencer er relevante for:

  • Bestyrelser
  • Ledere
  • Medarbejdere

SØG: Voucher 1 – Skræddersyet 1:1-forløb

Med en Voucher 1 får du op til 60.000 kr. til skræddersyet kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.

Mulighederne i den skræddersyede voucher er mange. Det kan være undervisningsforløb, mentoring eller traditionel sidemandsoplæring.

Sammen finder vi ud af, hvilke nye kompetencer, færdigheder og viden, der vil styrke jeres virksomhed nu og på lang sigt. Målet er at give jer et styrket beslutningsgrundlag som bl.a. kan bruges til at afklare potentialer og muligheder.

I samarbejde med jer, kan vi bl.a.:

  • Kortlægge jeres eksisterende forretningsmodel og kompetenceniveau
  • Identificere potentialerne i jeres eksisterende forretningsmodel
  • Undersøge jeres eksisterende styrker inden for bæredygtig udvikling og grøn omstilling
  • Udvikle en plan for, hvilke nye kompetencer, færdigheder og viden jeres medarbejdere, ledere og evt. bestyrelse har brug for, så I kan iværksætte de rigtige og mest effektfulde tiltag

Vi har ry for at være nede i jysk græshøjde, og vores succeskriterie er altid det samme: vores kunder skal vi være i stand til selvstændigt at arbejde videre med den viden og de kompetencer, som vi giver dem.

Ansøg og læs mere her:

SMV: Grønne Kompetencer

Læs bl.a. hvordan vi hjalp Nordic Computer og Startup24 med at iværksætte den grønne dagsorden.

Vi glæder os til at høre fra dig!