zeal - sustainable strategy - since 1980

Find potentialet

Få tjekket jeres forretningsmodel: Flere år med kriser har fået mange virksomheder til at reflektere over, hvordan deres forretning kan være bedre sikret i forhold til fremtidige udfordringer som f.eks. materialemangel, begrænsede ressourcer, stigende indkøbs- og transportpriser mm. Derudover kommer flere krav om dokumentation og transparens fra kunder og lovgivning, som for mange virksomheder med begrænsede interne ressourcer kan virke uoverskueligt og overvældende.  

Vi tilbyder at give jeres virksomhed et servicetjek , hvor vi med erfaring og ekspertise i bæredygtige og fremtidssikrede forretningsmodeller, giver et bud på hvordan I prioriterer jeres indsats og sætter en retning for jeres investeringer. Det kan være dyrt og tidskrævende at løbe efter kunderne i stedet for at gå forrest med det, I er bedst til og ved mest om.  

Efter interviews og en grunding gennemgang af jeres eksisterende forretningsmodel og strategi, præsenterer vi vores observationer og anbefalinger.

Vi giver et bud på:

– hvad I kan gøre mere af, 
– hvad I bør gøre mindre af, 
– potentielle risici og
– muligheder, I med fordel kan gøre brug af. 

Alle resultater leveres i en samlet rapport med ideer og bagvedliggende research, så I kan vælge frit om I vil:

  • arbejde selvstændigt videre på egen hånd
  • lægge en strategi i samarbejde med os,
  • fortsætte udviklingen med en af vores projektledere,
  • eller køre parløb med os som sparringspartner for jeres interne ansvarlige.

Det vigtigste for os, er at vi hjælper jer frem til at kunne handle på den grønne omstilling, og sikrer at jeres virksomhed kan udvikle sig bæredygtigt fremad.

Er I nysgerrige efter at vide mere om bæredygtige forretningsmodeller og hvilke værktøjer vi benytter, kan du finde bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer” her.

Vi tilbyder forskellige strategiforløb. Se hele udvalget her, og find det forløb, der matcher din virksomheds behov.

Vores levering

~ 50-75 timers rådgivning, research og rapport

Pris

Fra 49.500 kr. ekskl. moms og transport (+/- alt efter virksomhedens størrelse)