zeal - sustainable strategy - since 1980

Introduktion til god governance

Skal strategien have de bedste muligheder for at lykkes, skal organisationen designes til god governance. Forskning viser, at det rette organisationsdesign kan betyde en positiv forskel på op til 30% for organisationens resultat.

Når målsætningen udvides fra økonomi til også at inkludere mennesker og miljø, er det derfor helt afgørende at ledere og bestyrelsesmedlemmer med ansvar for virksomhedens udvikling og fremtidssikring kender til metoder for situationsbestemt organisationsdesign.

Denne workshop giver indsigt i betydningen af et godt organisationsdesign samt en overordnet forståelse af koblingen til Governance i virksomhedens ESG-rapport. Vi arbejder med relevante cases og får også mulighed for at teste metoderne af i praksis, så I er klædt på til at se på jeres egen organisation efter workshoppen.

Varighed

  • 1 dags workshop on location eller 2 x 0.5 dags workshop online

Målgruppe

Ejerledere, adm. direktører og bestyrelsesmedlemmer. Specielt relevant for dig som er overordnet ansvarlig for strategiske og organisatoriske beslutninger.

Pris

Fra 28.500 kr. ekskl. moms og transport

Litteratur

Baseret på bogen Organizational Design: a step by step approach, Cambridge University Press (2020)

Vi tilbyder en bred vifte af kompetenceudvikling. Se hele udvalget her, og find det forløb, der matcher jeres virksomheds behov bedst.