zeal - sustainable strategy - since 1980

Kompetence­udvikling

 • Bliv Fremtidsudvikler

  Vi lærer forretningsudviklere at udvikle strategier og konkrete målsætninger som er bedst FOR verden.

  Læs mere

 • Forretningsudvikling for iværksættere

  Vi hjælper iværksættere med at udvikle forretningsmodeller med tre bundlinjer

  Læs mere

 • Bliv klædt på til god governance

  Få udvidet din værktæjskasse, så din organisation er designet til at levere på jeres ESG mål.

  Læs mere

 • Balance på bundlinjerne

  Vi underviser ledere i at regne på alle bundlinjer og udvikle forretningen inden for planetens budgetter

  Læs mere

 • Introduktion til god governance

  Vi klæder ledere på til god Governance gennem organisationsdesign

  Læs mere

 • Fremtidssikret bestyrelse

  Vi klæder bestyrelser på til at regne på alle bundlinjer, vurdere risici og potentialer og sikre rettidig omhu i omstillingen

  Læs mere

Uanset om du er bestyrelsesmedlem, leder eller specialist skal du lære at navigere inden for planetens budgetter. Det er ikke en forandring fra ét til noget helt andet. Det er en udvidelse af vores nuværende forståelse af, hvad det kræver at lykkes i og med en virksomhed, som skal klare sig på den lange bane.

Det kræver nye kompetencer og træning af et nyt mindset. Det kan være en fordel at finde sammen om et fælles pejlemærke som tager udgangspunkt i FN’s Verdensmål. Det kan også være en god idé at klæde virksomhedens nøglepersoner på til rollen som brobyggere, træne ledergruppen og bestyrelsen i forretningsudvikling med balance på alle bundlinjer og kunsten at designe bæredygtige organisationer. Måske har I interne forretningsudviklere, som skal certificeres i design af god governance i organisationen? 

Er du nysgerrig, men ikke helt overbevist om at I har brug for kompetenceudvikling, så kig ind i shoppen og start med at købe bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer”. Den giver en god introduktion til alle, der er nysgerrige på at vide mere om, hvad det handler om. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.