Kompetenceudvikling

Vi tilbyder kompetenceudvikling inden for bæredygtig forretningsudvikling og organisationsdesign.

Finder I ikke det, som matcher jeres specifikke behov eller budget, så ræk endelig ud for en snak om, hvordan vi finder frem til den bedste løsning for jer.

Impact mindset Kurset klæder dig på til at tage mere bæredygtige beslutninger uanset om du er medarbejder, leder, selvstændig eller iværksætter
Forretningsmodeller med impact for formålsdrevne iværksættere Er du nysgerrig på ibæredygtigt værksætteri og mangler værktøjer til at implementere dine tanker i forretningsmodellen, så får du her hjælp til at komme i gang med konkrete handlinger og praktiske modeller
Bliv certificeret organisations-designer Xenia Duffy Obel, strategirådgiver for iværksættere, ledergrupper og bestyrelser.Med udgangspunkt i 15 års erfaring fra flere danske og internationale virksomheder, som strategiansvarlig og direktør, rådgiver Xenia i dag om bæredygtige forretningsmodeller, cirkulær økonomi og er bl.a. medforfatter på bogen: ”Iværksætterisbjerget – den bæredygtige iværksætter”.
Verdensmålene som pejlemærke Er du usikker på hvordan din virksomhed kommer med på den bæredygtige dagsorden og udnytter jeres potentiale bedst? Har du brug for et service-check på din forretningsmodel, så vi sikrer at din virksomhed er fremtidssikret?
Bæredygtige Bundlinjer Er du usikker på hvordan din virksomhed kommer med på den bæredygtige dagsorden og udnytter jeres potentiale bedst? Har du brug for et service-check på din forretningsmodel, så vi sikrer at din virksomhed er fremtidssikret?
Principper for bæredygtige organisationer Hvordan lykkes I med jeres bæredygtige strategi? I starter med at designe jeres organisation til at understøtte bæredygtig udvikling.