zeal - sustainable strategy - since 1980

Forretningsudvikling for iværksættere

Vi underviser iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder i at udvikle og implementere en forretningsmodel, som fokuserer på virksomhedens impact og måler på alle alle bundlinjer. 

Vi hjælper dig til at se potentialet og mulighederne i din forretningsmodel, og giver dig konkrete værktøjer, som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

Er du uddannelsesleder, erhvervskonsulent eller incubator-facilitator, som mangler input til et iværksætterkursus, bidrager vi gerne med undervisning i forretningsmodeller med tre bundlinjer, baseret på cirkulær økonomi og regenerative principper. Du kan også læse mere om, hvordan et samarbejde kan se ud her

Målgruppe

Iværksættere nysgerrige på, hvordan man udvikler og driver en bæredygtig virksomhed. Iværksættere drevet af et formål om at gøre verden til et bedre sted og ivrige efter at forstå, hvordan passionen implementeres og fokuseres i en forretningsmodel.

Varighed

Udbydes både som heldagsworkshops og online forløb efter behov

Litteratur

Undervisning bygger på bogen “Isbjerget og den bæredygtige iværksætter”, som kan indgå i prisen for et iværksætterforløb, så alle deltagere modtager et eksemplar.

Thank you so much for the great workshop! It was educational, extremely useful, and inspirational. 😊

Andreia Onofre

Andreia Onofre
SDU, Business Developer

Tak for sidst!
Det var SUPER godt og hvor er det fedt, at vi slutter så stærkt af med din workshop. Du har virkelig fået fans her i Viborg og der er flere fra holdet der har taget bæredygtighed og FN17 med i deres virksomheder 👍👍

Ian Norman
Startup24, Erhvervs- og iværksætterkonsulent

Vi tilbyder en bred vifte af kompetenceudvikling. Se oversigten her, og find det forløb, der bedst matcher din virksomheds behov. Er du nysgerrig efter at vide mere om bæredygtige forretningsmodeller og iværksætteri, kan du finde bogen “Isbjerget og den bæredygtige iværksætter” her.