zeal - sustainable strategy - since 1980

Et gensidigt, værdiskabende samarbejde

”Verden er ét sammenhængende, cirkulært økosystem”.
Sådan indleder forfatterne Xenia Duffy, CEO i zeal, og Maria Shubhra Ovesen, tilknyttet rådigver i zeal, bogen “Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer”, som vi har fået trykt ved vores lokale trykkeri – Ecograf. Bogen er blevet til i samarbejde med trykkeriets dygtige folk, og er et eksempel på, hvordan det at dele  værdier med sine samarbejdspartnere, er en katalysator for at skabe bæredygtig udvikling i det økosystem vi er en del af.

Kort fortalt er Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer en praktisk håndbog til bæredygtig forretningsudvikling, som med øvelser og modeller inviterer virksomhedsejere og -ledere til at tænke deres virksomheders udvikling ind i et større sammenhængende økosystem, hvorigennem de kan skubbe deres forretningsmodel og etablerede værdikæder i en mere bæredygtig retning.

Undervejs i tilblivelsen af bogen, gav netop den måde at tænke forretning på anledning til spørgsmålet: ”Hvordan producerer man egentlig en bog mest muligt bæredygtigt?” Og for at være helt ærlige, så kendte vi ikke svaret. Det gjorde Natalia til gengæld, ansvarlig for bæredygtig udvikling og digital markedsføring hos vores lokale trykkeri Ecograf.

I videoen herunder fortæller Ecografs direktør, Flemming, og vores direktør Xenia, mere om hvordan samarbejdet startede, og hvordan de sammen sparrede om, hvordan bogen skulle trykkes.


Nye synergier
Efter bogen blev færdigtrykt, og de første eksemplarer var sendt afsted til vores kunder, var vi slet ikke i tvivl om, at samarbejdet med Ecograf har øget bogens værdi. Tilsammen har vi skabt noget som vi ikke havde været i stand til at skabe alene.

Heldigvis slutter samarbejdet ikke her.

Efter selv at have læst bogen igennem tænkte Natalia og Flemming nemlig; ”Kan vi gøre vores forretning mere bæredygtig”. Dermed blev det vores tur til at være i den rådgivende rolle, da Ecograf gennem SMV:Grøn fik støtte til et rådgivningsforløb i bæredygtig forretningsudvikling hos os.

På den måde har samarbejdet, der startede med at dreje sig om produktionen af Isbjerget udviklet sig og fundet nye synergier.

De rigtige samarbejdspartnere
Uanset om I allerede har været i gang med jeres bæredygtige udvikling igennem længere tid, eller er ved at tage de første skridt, så er der meget hjælp at hente i at finde de rigtige samarbejdspartnere. Det er dem som forstår værdien af bæredygtige forretningsmodeller, deler jeres værdier og kan og vil bidrage til den positive effekt, som I vil have på verden.

Den grønne omstilling og den komplette transformation af samfundet, som det kræver, kommer vi kun i mål med, når vi samarbejder. De problemer, som I oplever og er en del af – står I  ikke alene med. Der er mange virksomheder, organisationer, offentlige institutioner, privatpersoner mm., som deler flere af de udfordringer, I står med. Slår I pjalterne sammen, vil I stå langt stærkere iht. at finde løsninger, som I (og de) ikke kunne have opnået alene. Ligesom det var tilfældet med udviklingen af Isbjerget og de bæredygtige bundlinjer.

FÅ 20% RABAT PÅ ISBJERGET OG DE BÆREDYGTIGE BUNDLINJER MED PROMOKODEN:

20OFF

Bogen kan I finde i vores shop lige her.

Avalon Frej Elkon

Junior rådgiver og bæredygtighedsentusiast

zeal

Vores mission er at inspire, motivere og udfordre dig
til at tage bedre og mere langsigtede beslutninger for dig selv og din virksomhed.

zeal

Vores mission er at inspire, motivere og udfordre dig
til at tage bedre og mere langsigtede beslutninger for dig selv og din virksomhed.


Udgivet

i

,

af

Tags: